Ви се налазите на: www.medrat.edu.rs/Ћирилица/Едукација  
 

 

Медицинскo друштво за рационалну терапију Републике Србије (МЕДРАТ®) у сарадњи са Агенцијom за образовање Промотер едукација

организује:

ДВОДНЕВНИ ТРЕНИНГ

ИЗРАДА СТАТИСТИКЕ СОПСТВЕНОГ ИСТРАЖИВАЧКОГ РАДА ЗА ЛЕКАРЕ, ФАРМАЦЕУТЕ И СТОМАТОЛОГЕ
Београд, 27-28. октобар 2018. године
Meeting house"Bloom", Београд

 


Поштоване колегинице и колеге,

 

Тренинг ће бити одржан за групу од 15 полазника, у објекту meeting house "Bloom", од 27. до 28. октобра 2018. године. Предавач и инструктор на овом тренингу ће бити проф. др Слободан Јанковић, примаријус, специјалиста хирургије и клиничке фармакологије, са дугогодишњим професионалним искуством у области израде дизајна биомедицинских истраживања и доц. др Срђан Стефановић специјалиста клиничке фармакологије.Тренинг ће овог пута бити намењен, како полазницима који се први пут срећу са израдама статистике истраживања, тако и напредним полазницима. Од првог дана наставе који је посвећен принципима израде статистике истраживања, инструктори ће радити са сваким од полазника индивидуално на изради статистике сопствених истраживања и резултата све до комплетирања документа. Полазници су у обавези да са собом на курс понесу лап-топ рачунар са могућношћу успостављања бежичне интернет везе, коју ће обезбедити организатор. Предуслов за похађање тренинга је познавање основа рада са рачунарским програмима SPSS, Microsoft Excel i Microsoft Word Сажето и језгровито представљање теорије (сумирање и представљање података, вероватноћа, нормална расподела, процена, тестови значајности и упоређивање средине малих узорака, регресија и корелација, методе базиране на рангу, анализа унакрсног табелирања, клиничка мерења, статистике морталитета и структура популације) која чини основу одређене наставне целине као и систематска обрада и анализа већ прикупљених података уколико их кандидати поседују у програму SPSS за статистику.

 

ТРАЈАЊЕ ПРОГРАМА:
Тренинг траје 2 дана, са укупно 20 сати наставе

ПРЕДАВАЧ:
проф. др Слободан Јанковић – руководилац програма (ResearchGate CV)
доц.  др Срђан Стефановић - едукатор

МЕСТО ОДРЖАВАЊА:
Meeting house "Bloom",
Толстојева 17, Дедиње, Београд, Србија
http://bloommeetings.com

ПРОФИЛ ПОЛАЗНИКА:
Студенти докторских студија, лекари, фармацеути, стоматолози, мастер студенти, истраживачи и други заинтересовани.

РЕГИСТРАЦИЈА:
Пријаву за тренинг попунити електронски на сајту Промотер едукације/Медрат-а. Скенирану уплатницу котизације послати на е-маил: office@promoter.edu.rs, medrat@verat.net или послати факсом на 034/368-007. Оригинал уплате доставити приликом регистрације учесника.

КОТИЗАЦИЈА:
Котизацију у износу од 35.000 динара уплатити на: АГЕНЦИЈА за образовање „ПРОМОТЕР ЕДУКАЦИЈА“ Светозара Марковића 32, Крагујевац динарски жиро рачун 275-0010227906862-08 Социете Генерале банка, Србија.

Котизација обухвата: присуство програму, едукативни материјал, књигу „ОСНОВЕ СТАТИСТИКЕ ЗА ЛЕКАРЕ, ФАРМАЦЕУТЕ И СТОМАТОЛОГЕ“ аутора проф. др Слободан Јанковића и доц. др Срђана Стефановића, кафе паузе и освежење, коктел добродошлице, ручак оба радна дана, паркинг, бежични интернет. За учеснике програма је обезбеђен шатл-бус за трансфере током трајања тренинга.

Доплата за смештај у хотелу "Villa Mistique" је 6000 динара за преноћиште са доручком у једнокреветној соби са паркингом. У двокреветној соби цена је 8000 динара са доручком за учеснике тренинга (за две особе). Смештај је у непосредној близини објекта "Meeting house Bloom", " где се тренинг одржава.

СМЕШТАЈ:
Смештај је обезбеђен у хотелу „Villa Mistique", Вајара Ђоке Јовановића 16, Дедиње, Београд.
Информације о смештају: www.villamystique.com

Контакт телефони: +381(0)34/205-022, 205-770, 368-007, +381(0)64/384-88-99, 064/173-79-89,
Факс: +381(0)34/368-007
E-mail: office@promoter.edu.rs, medrat@verat.net
Интернет сајт: http://www.medrat.edu.rs, www.promoter.edu.rs

РОК ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА УЧЕШЋЕ:
15. октобар 2018. године, уколико остане слободних места.

Адреса за више информација/пр`ијава за тренинг:
E-mail:
office@promoter.edu.rs, medrat@verat.net
АГЕНЦИЈА „ПРОМОТЕР ЕДУКАЦИЈА“,
Светозара Марковића 32, 34000 Крагујевац, Србија или
МЕДРАТ, Кнеза Милоша 3А, 34000 Крагујевац, Србија

Постер

Позив за учешће

Програм рада тренинга