Ви се налазите на: www.medrat.edu.rs/Ћирилица/Приступница  
 

 

Чланство у МЕДРАТ-у

 

Регистровани чланови са регулисаном чланарином МЕДРАТ-а имају могућност да бесплатно похађају све on-line програме континуиране едукације ради сопственог усавршавања у организацији МЕДРАТ-а, док ће котизације за конгресе, симпозијуме, курсеве и стручне састанке плаћати са 50% попуста.

За два програма континуиране едукације који члан изабере и положи добиће и уверење са бодовима потребним за обнављање лиценце по одлуци Здравстеног савета Републике Србије. Цена годишње чланарине подразумева и два броја часописа "Рационална терапија", као и сва штампана издања Медрат-а текуће године која ће члановима бити достављена на кућну адресу. Вишедневни тренинзи и остали видови специфичних едукација за чланове Медрат-а ће се плаћати са 10% попуста.

 

На основу одлуке Управног одбора Медицинског друства за рационалну терапију Републике Србије - МЕДРАТ, чланарина за 2016. годину износи:

  СРБИЈА   ИНОСТРАНСТВО  
  Лекари, фармацеути, стоматолози Мед. сестре/техничати, фармацеутски техничари Лекари, фармацеути, стоматолози Мед. сестре/техничати, фармацеутски техничари
Годишња чланарина 3000 динара 1500 динара 40 € 20 €
Месечна чланарина 250 динара 125 динара    

 

 

Након попуњавања регистрационог формулара добићете е-mail са даљим упутствима.

За уплате из иностранства послаћемо вам посебне инструкције након попуњавања регистрационог формулара.

Вашим чланством у Медицинском друштву за рационалну терапију Републике Србије – Медрат-у пружате подршку друштву и помажете развој рационалне употребе лекова и медицинских средстава у Републици Србији.

 

Информације о чланству

Попуни приступни формулар

Правилно попуњена уплатница чланарине