Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  Ви се налазите на: www.medrat.edu.rs/Ћирилица/Едукација  
 

 

Поштовани будући студенти,

 

Агенција за образовање Промотер у сарадњи са Медицинским друштвом за рационалну терапију Републике Србије (МЕДРАТ®) организује:

 

ПРОГРАМ ПРИПРЕМНЕ НАСТАВЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ
МАТУРСКИХ И КВАЛИФИКАЦИОНИХ ИСПИТА
ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ СТУДЕНАТА
НА БИОМЕДИЦИНСКЕ ФАКУЛТЕТЕ И ПМФ-А
У ШКОЛСКОЈ 2018/2019. ГОДИНИ

Крагујевац,октобар 2018. - јун 2019. године
Едукативни центар ПРОМОТЕРА/МЕДРАТ-а
Даничићева 28, Крагујевац

Медицинско друштво за рационалну терапију Републике Србије (МЕДРАТ®) у сарадњи са Агенцијом за образовање Промотер едукација у Крагујевцу организује припремну наставу за полагање пријемних и матурских испита из математике, биологије и хемије за будуће студенте медицине, фармације, стоматологије, биохемије и ПМФ-а. Настава ће се у групама одвијати током целе недеље по договору часова у сали Промотера/Медрат-а (Даничићева 28, Крагујевац). Уколико желите да уз помоћ реномираних професора средњих школа са великим искуством пређете све најважније елементе градива можете се пријавити за нови циклус припремне наставе за упис на ове факултете у Крагујевцу, Београду, Новом Саду, Нишу и полагање матуре. Програм припреме пријемних и матурских испита је у сагласности са појединачним програмима факултета које агенција Промотер едукација и друштво Медрат прати - подржава и који су усаглашени са трендом реформи Болоњског процеса.

На почетку програма се утврђује ниво знања сваког полазника улазним тестом што је основа за даљи индивидуални рад. Сажето и језгровито представљање теорије која чини основу одређене наставне целине као и систематска обрада и анализа задатака и тестова на претходним пријемним испитима дају гаранцију да ће пријемни и/или матурски испит бити положени са великом вероватноћом. Месечно тестирање кандидата као параметар напредовања и сигурности је такође предвиђено овим програмом. Настава ће се одвијати у групама од по највише 5 полазника у просторијама Промотера/Медрат-а које су опремљене савременим наставним средствима укључујући и лап топ рачунаре за сваког кандидата појединачно. Такође, кандидатима ће бити омогућене консултације путем скајп-а уживо у ван наставним терминима као и тестирање путем електронских тестова који ће бити доступни под шифром за сваког кандидата појединачно на сајту Промотера/Медрат-а, а који ће они моћи да раде и током радне недеље. На тај начин, с обзиром да ће резултати бити чувани, обрађивани и објављивани на веб страници Промотера/Медрат-а родитељи ће имати стални увид у напредак сваког кандидата. Просторије за рад су покривене камерама па постоји могућност праћења рада за кандидате или родитеље. Проценат успешности уписа за 2017/2018 годину је био 81% за кандидате који су спремали 1 предмет (21 кандидат) док је за оне који су похађали оба курса био 100% (5 кандидата).

Настава ће се одржавати током целе недеље, по три школска часа по предмету са два термина недељно, у периоду од 15.10.2018. године до краја јуна 2019. године. Фонд часова је 80 по предмету и укључује све области предвиђене програмом пријемног испита изабраног факултета, као и пробне тестове са претходних пријемних испита.

ена курса по предмету је 42,000 дин (525 дин./часу – 80 часова). Полазници припремне наставе могу да се одлуче и за похађање само једног од курсева. У случају похађања оба курса (попуст 10%) уплату треба извршити на посебним уплатницама. На уплатницама треба да буде читко назначено име и презиме полазника курса (као уплатилац) и у оквиру сврхе уплате предмет (хемија, биологија или математика) као и факултет за који кандидат спрема пријемни. Износ уплатити на жиро рачун агенције Промотер едукација број: 275-0010227906862-08 Societe Generale банка, Србија.

Пријава кандидата је до почетка програма, уколико остане слободних места, с обзиром да је број ограничен на четири групе. Индивидуални рад је могуће започети и пре односно након почетка рада по групама. На сајту Промотера www.promoter.edu.rs и Медрат-а www.medrat.edu.rs је потребно попунити пријавни формулар за програм након чега ћете бити контактирани од стране наших сарадника. За могућност рада у мањим групама слободно нас контактирајте.

Индивидуални појединачни рад на програму је такође предвиђен и могућ. Распоред наставе се прилагођава обавезама кандидата и наставника. Полазници програма по сопственој и нашој процени одређују квантитет индивидуалног рада. Настава се одвија такође у просторијама Промотера/ Медрат-а по моделу који је предвиђен и за рад у малој групи. За појединости у вези ове могућности молимо вас да нас контактирате. У овом случају цена је 800 дин./часу. У складу са потребама и обавезама кандидата и наставника уз претходни обострани договор, могуће је и усклађивање термина група на друге расположиве термине током радне недеље. За кандидате који нису из Крагујевца (околина) могућ је организован довоз/одвоз нашим возилима. Након завршетка часова у едукативном центру обезбеђен је трансфер до боравишта кандидата. Опционо постоји могућност рада путем путем скајп-а уживо за кандидате који нису из КГ-а.

Агенција за образовање Промотер едукација у сарадњи са Медрат-ом оставља могућност да одређени број кандидата похађа припремну наставу бесплатно, под условом да је њихово материјално стање тешко, а да су показали примерен успех у досадашњем школовању.

Трајање програма:
Курсeви ће трајати 35 дана са укупно 80 часова наставе.

Руководилац програма:
Наставник Бојан Блидаревић - хемија

Едукатори на програму:
Наставник Славица Марковић - математика
Наставник Драган Цветановић - биологија

Место одржавања:
Едукативни центар агенције Промотер-а/ МЕДРАТ-а,
ул. Даничићева 28, лок 1, Крагујевац

Профил полазника:
Ђаци завршних година средњих школа.

Време одржавања курса:
Током целе недеље, по три школска часа, два термина недељно по предмету, у периоду од 15.10.2018. године до краја јуна 2019. године или по договору.

Број полазника:
4 групе (до 5 у групи). Настава прати школски календар. Збирке тест питања обезбеђене.

Предмети:
Хемија, математика и биологија (медицина, фармација, стоматологија, биохемија и ПМФ).

Цена програма:
42.000 динара по предмету укупно или 7000 динара месечно до пријемног испита (6 уплата) (500 динара по часу)

Метода рада:
Интерактивна настава са малом групом (до 5 максимално) или индивидуални рад континуирано током целе школске године .

Параметри програма:
Месечно тестирање помоћу Sistem Turning Technologies® за брзо тестирање знања и интерактивно учење, лап- топ рачунар, скајп консултације и рад за кандидате који нису из Кг-а, он-лајн тестирање на сајту Промотера/Медрат-а под шифром, видео надзор, проценат успешности уписа, превоз за групе из околине и родитељски састанци.

ИЗВРШНИ ОРГАНИЗАТОРИ:

Агенција за образовање Промотер
Адреса: Светозара Марковића 32, Крагујевац
Контакт телефони: 034/205-770, 034/205-022, моб. 064/173-79-89
E-mail: office@promoter.edu.rs
Интернет сајт: http://www.promoter.edu.rs

Медицинско друштво за рационалну терапију Републике Србије (МЕДРАТ);
Адреса: Кнеза Милоша 3А, Крагујевац
Контакт: тел. 034/368-007, факс 034/368-007, моб.064/384-88-99
e-mail: medrat@verat.net
Интернет адреса: www.medrat.edu.rs

ON-LINE ПРИЈАВУ МОЖЕТЕ ПОПУНИТИ ОВДЕ (пријаву попунити латиничном тастатуром без српских симбола - пример: Nebojsa Petrovic):

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Позив за учешћеReader
Плакат/постер Reader

Примерак правилно попуњене уплатнице котизације Reader